Beoordelingen

Beoordelingen

4 Gemiddeld
(5)
5 stars
4
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
1

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Te klein erf/ geen afspraken mee te maken
  Door Babs - januari 4, 2023

  Het “veld” waar de honden uitgelaten worden is niets meer dan een soort achtertuin waar de honden zichzelf maar een beetje moeten vermaken. Anne zit er bij op een stoel. Dat is niet zoals het wordt voorgesteld. Onze (grote) hond was totaal niet uitgelaten na een uur in deze tuin, als ze thuis kwam moesten we alsnog zelf eerst gaan wandelen.
  Met de eigenaresse zijn geen afspraken te maken, daar komt ze gewoon op terug. Of ze zegt dat ze gaat stoppen wegens gezondheidsproblemen, dus ineens mogen bepaalde honden niet meer mee. Maar tegelijkertijd neemt ze gewoon nieuwe honden aan. Onbetrouwbaar. Gelukkig hebben we nu een echte uitlaatservice gevonden die met de honden naar het bos gaat en een lekkere wandeling maakt, waarna onze hond moe maar voldaan thuis komt.

 2. Betrokken met oog voor dier en mens
  Door Agatha - april 8, 2022

  Bij Hondenservice Bello kan mijn hond veilig en met plezier naar buiten. Er is schaduw en water als het warm is, er is beschutting bij een bui… maar bovenal is er Anne die de honden met aandacht en inzicht begeleidt tot een fijne groep, waarin iedere hond een goede plek heeft. Zo heeft onze hond fijne interactie met andere honden. Hij komt voldaan thuis. Wees open en eerlijk over hoe het gaat met je hond, en Anne denkt mee. Geweldig!

 3. Bello - Hondenuitlaat Driebergen Rijsenburg
  Door Caroline - december 31, 2017

  Vakmanschap is meesterschap!
  Dit geldt zeker voor Anne Jensma en haar Belloroedel.
  Door haar juist niet commerciële-, maar aanpak vanuit hondenliefde werd ik getriggerd om eens een kijkje te nemen bij de Belloroedel in actie.
  Enfin, ruim 6 jaar later loopt Niels nog steeds dagelijks mee. Dit doet ‘ie al vanaf 6 maanden oud, vol vertrouwen gaat Niels mee. Mede door Anne en haar Bello-roedel is Niels de hond die hij nu is. Een goed gesocialiseerde hond die weet hoe een roedel in elkaar zit en hoe zijn gedrag het beste voor hem werkt! En als er iets met de hond is wordt dit direct met het thuisfront gecommuniceerd. Dit geeft mij een erg goed gevoel,…je hond is echt in goede handen. Niels is gek op Anne en de Bellootjes! En daarom een absolute aanrader!

 4. Super goede hondenuitlaat
  Door Joankarsijns - december 15, 2017

  Bello is een professionele hondenuitlaatservice. Eigenaresse Anne weet alles van honden en hun gedrag. Ze houdt eerst een intake en kijkt daarna met proefwandelingen of je hond bij de uitlaatroedel past. Ze heeft een mooie, veilige bus en een prachtig uitlaatgebied. Onze hond is van een onzekere straathond gegroeid naar een speelse dame, mede dankzij de goede begeleiding en tips van Anne. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

 5. Hondenuitlaatservice met echte aandacht.
  Door Rita Vervoort - december 10, 2017

  Hondenuitlaatservice Bello geleidt door Anne is een hele fijne uitlaatservice. Zij snapt wat honden beweegt!!
  Ze haalt de honden op in een fijne grote auto, ingedeeld in compartimenten. Ze heeft de groepen van de honden zo samengesteld dat honden zich als een echte roedel kunnen gedragen en dat in een eigen omheind terrein.
  Mijn friese stabij Jikke (een wat timide hond), voelt zich heel veilig met Anne als roedelleidster.

Schrijf een beoordeling